Ons appartement bevindt zich op de 2e (bovenste) etage die ook per lift bereikbaar is.
Het appartement is prachtig ingericht en biedt voldoende ruimte om met vier personen van een heerlijke vakantie te genieten. Er is een grote woonkamer, een terras van 7 bij 3 meter dat uitkijkt op het achterland, met ochtendzon en zonnescherm.

klik op foto's voor vergroting

 

Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed met een directe toegang tot de 1e badkamer met bad waarin ook gedoucht kan worden. Het bed kan uit elkaar getrokken worden zodat je twee eenpersoonsbedden hebt. De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden die aan elkaar geschoven kunnen worden tot een tweepersoonsbed. Er is een opvouwbaar kinderbedje aanwezig. De tweede badkamer met douche grenst aan het woongedeelte.

 

 

De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur, zoals een was- en vaatwasmachine, koelkast, Nespresso apparaat, oven en diverse andere keukenapparaten. Het appartement is voorzien van Nederlandse internet TV, flatscreen TV, internettoegang, airconditioning op alle kamers en voor de koudere avonden ook verwarming. Ook een haardroger, strijkplank en strijkijzer zijn aanwezig. Er is een plek in de garage beschikbaar.

 

 


Het appartement bevat de standaard voorraad van een huishouden aan eten, wijn, bier, shampoo, wasmiddelen, etc etc. Alles mag gebruikt maar wel graag de voorraad weer aanvullen. Van alle apparatuur is een gebruiksaanwijzing voorhanden.
Benodigde instructie van het appartement en apparatuur ligt op tafel in een map.
Het park heeft zelf een winkeltje voor de eerste levensbehoeften maar er is een grote supermarkt (Pingo Doce) op loopafstand.